Välkommen till

Framtida Hus Sthlm AB

Altan Värmdö

En praktisk uteplats

Till oss på Framtida Hus Sthlm är du på Värmdö med omnejd välkommen när du behöver hjälp att bygga en altan. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom byggnation av bland annat altaner. Därmed kan vi hantera det mesta inom detta område. I kombination med detta kan vi tillhandahålla en god service och ett kvalitativt arbete. Tack vare vårt arbete kan du säkerställa att ditt altanbygge bli väl utfört och att det blir likt din vision.

Små & stora uppdrag

Hos oss finns ett brett tjänsteutbud. När det kommer till våra tjänster åtar vi oss både små och stora uppdrag. Inom vårt företag finns den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra olika typer av arbeten. Detta bidrar till att vi kan erbjuda kvalitativ hjälp med många arbetsområden, bland annat byggnationer av altaner. Av oss kommer du få precis den hjälp som du behöver.

Experter på det vi gör

Vänder du dig till oss på Framtida Hus Sthlm får du som kund expertis och erfarenhet som behövs för att lyckas med din altan. Det är viktigt för oss att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss. Av den anledningen ser vi till att anpassa arbetet efter de önskemål och behov som just du har.

Altan Värmdö

Har du planer på att bygga en altan är vi det rätta företaget att vända sig till. Av oss kommer du få hjälp från början till slut. Tack vare den kunskap, erfarenhet och utrustningen vi har kan vi ta oss an olika typer av uppdrag, både små och stora. Vid arbete med din altan kommer vi arbeta målinriktat och med fokus på ett kvalitativt arbete. För oss är det viktigt att arbetet genomförs på ett ordentligt sätt och att du blir helt nöjd med det slutgiltiga resultatet. Vi är aktiva i hela Värmdös kommun, vi finns också tillgängliga för delar av dess omnejd.

Altan Värmdö

Om oss

Framtida Hus Sthlm AB är ett etablerat företag inom byggbranschen. Vi arbetar med det mesta inom byggnationer, tillbyggnationer och renoveringar. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Önskar du en offert genomför vi ett kostnadsfritt offertbesök för att kunna bilda oss en uppfattning om projektet innan vi skickar ut offerten till dig.

Kontakta oss

Framtida Hus Sthlm AB

Kolugnsvägen 16, 139 56 Värmdö

076 060 81 19

info@framtidahus.com

Altan Värmdö

Vårt företag har allt som krävs för att kunna genomföra ett grundligt och ordentligt arbete med byggnationen av din altan. Med vårt arbete utgår vi från Värmdö men vi arbetar även i dess närområde. Välkommen till oss!

Altan Värmdö