Välkommen till

Framtida Hus Sthlm AB

Köksrenovering Värmdö

Passion för renovering

Till oss på Framtida Hus Sthlm är du på Värmdö med omnejd välkommen när du behöver hjälp med en köksrenovering. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom just renoveringar av kök. Därmed kan vi hantera din renovering på bästa sätt och samtidigt tillhandahålla en god service i kombination med ett kvalitativt arbete. Med vår hjälp kan du säkerställa att ditt projekt bli väl utfört och att det blir som du hade tänkt dig från första början.

Varierat arbete

Vårt tjänsteutbud är brett. När det kommer till våra tjänster åtar vi oss såväl små som stora uppdrag. Inom vårt företag finns lång erfarenhet och gedigen kunskap. Det här bidrar till att vi kan erbjuda dig hjälp med många olika arbetsområden. Av oss kommer du få omfattande hjälp med din renovering.

Experter på det vi gör

Vänder du dig till oss får du som kund expertisen och erfarenheten som behövs för att lyckas med din köksrenovering. Det är viktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter dina specifika behov och önskemål.

Köksrenovering Värmdö

Behöver du renovera ditt kök är vi det rätta företaget att vända sig till. Av oss kommer du få rätt hjälp från start till slut. Tack vare stor kunskap och erfarenhet samt de rätta verktygen kan vi åta oss olika typer av renoveringar, däribland köksrenovering. Vid din köksrenovering kommer vi arbeta målinriktat och med stort fokus på att du som kund blir nöjd med resultatet. Vi är aktiva i hela Värmdös kommun, vi finns också tillgängliga för delar av dess omnejd.

Köksrenovering Värmdö

Om oss

Framtida Hus Sthlm AB är ett etablerat företag inom byggbranschen. Vi arbetar med det mesta inom byggnationer, tillbyggnationer och renoveringar. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Önskar du en offert genomför vi ett kostnadsfritt offertbesök för att kunna bilda oss en uppfattning om projektet innan vi skickar ut offerten till dig.

Kontakta oss

Framtida Hus Sthlm AB

Kolugnsvägen 16, 139 56 Värmdö

076 060 81 19

info@framtidahus.com

Köksrenovering Värmdö

Vårt företag har allt som krävs för att kunna genomföra en gedigen köksrenovering. Med vårt arbete utgår vi från Värmdö men vi arbetar även i dess omnejd. Välkommen till oss!

Köksrenovering Värmdö