Välkommen till

Framtida Hus Sthlm AB

Pergola Värmdö

En praktisk uteplats

Till oss på Framtida Hus Sthlm är du på Värmdö med omnejd välkommen när du behöver hjälp med en pergola. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom byggnation och renovering. Därmed kan vi hantera det mesta inom detta område. I kombination med detta kan vi tillhandahålla en tillmötesgående service och ett väl genomfört arbete. Med vårt arbete kan du som kund säkerställa att arbetet med din pergola blir bra och att det blir likt din vision.

Små & stora uppdrag

Hos oss finns ett brett tjänsteutbud. När det kommer till våra tjänster åtar vi oss både små och stora uppdrag. Inom vårt företag finns den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra olika typer av arbeten, däribland byggnation och arbete med pergola. Detta bidrar till att vi kan erbjuda kvalitativ hjälp med många arbetsområden. Vänder du dig till oss ser vi till att du får precis den hjälpen du behöver.

Experter på det vi gör

Vänder du dig till oss kommer du som kund erhålla den kompetens och erfarenhet som behövs för att lyckas med din pergola. Det är viktigt för oss att du som kund kan känna dig trygg med att anlitar oss. Av den anledningen ser vi till att anpassa arbetet efter de önskemål och behov som just du har.

Uterum Värmdö

Har du planer på att bygga en pergola är vi det rätta företaget att för dig. Här hos oss kommer du få den rätta hjälpen från start till slut. Tack vare goda kunskaper, lång erfarenhet och den rätta utrustningen kan vi ta oss an olika typer av uppdrag, både små och stora.

Vid arbete med din pergola kommer vi arbeta med stort fokus fokus på att leverera ett kvalitativt arbete. För oss är det viktigt att arbetet genomförs på ett ordentligt sätt och att du blir helt nöjd med det slutgiltiga resultatet. Vi är aktiva i hela Värmdös kommun, vi finns också tillgängliga för delar av dess omnejd.

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Önskar du en offert genomför vi ett kostnadsfritt offertbesök för att kunna bilda oss en uppfattning om projektet innan vi skickar ut offerten till dig.

Pergola Värmdö

Kontakta oss

Framtida Hus Sthlm AB

Kolugnsvägen 16, 139 56 Värmdö

076 060 81 19

info@framtidahus.com

Pergola Värmdö

Vårt företag har allt som krävs för att kunna genomföra en byggnation av din pergola. Med vårt arbete utgår vi från Värmdö men vi arbetar även i dess närområde. Välkommen till oss!

Pergola Värmdö