Välkommen till

Framtida Hus Sthlm AB

Totalrenovering Värmdö

Passion för arbetet

Till oss på Framtida Hus Sthlm är du på Värmdö med omnejd välkommen när du behöver hjälp med en totalrenovering. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom husbyggnation, inredning och renovering. Därmed kan vi hantera det mesta inom bygg och kan tillhandahålla en god service i kombination med ett kvalitativt arbete. Med vår hjälp kan du säkerställa att ditt projekt bli väl utfört och att det blir som du hade tänkt dig från första början.

Varierat arbete

Hos oss finner du ett brett tjänsteutbud. När det kommer till våra tjänster åtar vi oss både små och stora uppdrag. Inom företaget finns lång erfarenhet och gedigen kunskap. Detta bidrar till att vi kan erbjuda hjälp med många arbetsområden. Av oss kommer du få omfattande hjälp oavsett vad just du behöver hjälp med.

Experter på det vi gör

Vänder du dig till oss på Framtida Hus Sthlm får du som kund expertis och erfarenhet som behövs för att lyckas med ditt projekt. Det är viktigt för oss att ni som kund ska känna er trygg när ni anlitar oss. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter dina specifika önskemål och behov.

Totalrenovering Värmdö

Behöver du renovera från grunden är vi det rätta företaget att vända sig till. Av oss kommer du få hjälp från start till slut. Tack vare omfattande kunskap och erfarenhet samt rätt verktyg kan vi åta oss olika typer av renoveringar, däribland totalrenoveringar. Vid din totalrenovering kommer vi arbeta målinriktat och med stort fokus på säkerhet. För oss är det viktigt att arbetet genomförs på ett säkert sätt och att du som kund blir helt nöjd med resultatet. Vi är aktiva i hela Värmdös kommun, vi finns också tillgängliga för delar av dess omnejd.

Totalrenovering Värmdö

Om oss

Framtida Hus Sthlm AB är ett etablerat företag inom byggbranschen. Vi arbetar med det mesta inom byggnationer, tillbyggnationer och renoveringar. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Önskar du en offert genomför vi ett kostnadsfritt offertbesök för att kunna bilda oss en uppfattning om projektet innan vi skickar ut offerten till dig.

Kontakta oss

Framtida Hus Sthlm AB

Kolugnsvägen 16, 139 56 Värmdö

076 060 81 19

info@framtidahus.com

Totalrenovering Värmdö

Vårt företag har allt som krävs för att kunna genomföra en gedigen totalrenovering. Med vårt arbete utgår vi från Värmdö men vi arbetar även i dess omnejd. Välkommen till oss!

Totalrenovering Värmdö